• 010 - 500 61 10
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lokaluthyrning

Mäklarcentrum Syd hjälper er fylla vakanserna!

Att hyra ut lokaler kräver både tid och engagemang av dig som fastighetsägare men det är inte alltid det ger önskat resultat. Med riktad marknadsföring och uppsökande verksamhet hittar vi dina nya hyresgäster. Självklart bistår vår jurist er även med avtalsskrivning och förhandling med er tilltänkta hyresgäst så att ni som fastighetsägare kan känna er trygg. Vi tar oss endast an uppdrag vilka vi anser oss ha förutsättningar att lyckas med. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion så snart ni vet att ytor förväntas bli vakanta!

Söker ni lokal? Vi hjälper er leta, kostnadsfritt!

Har ni en nystartad verksamhet eller söker ni ett nytt läge för er verksamhet?

Genom att fylla i formuläret nedan registreras ni i vårt spekulantregister. Det är helt kostnadsfritt och ni förbinder er inte till någonting förutom att ta ställning till de objekt vi presenterar för er. När vi hittat en lämplig lokal för er verksamhet står fastighetsägaren för vårt arvode.

Vi tecknar även sökuppdrag där vi arbetar på uppdrag av er som hyresgäst för att finna en lämplig lokal till er verksamhet. Vi går då även igenom hur det fungerar att hyra en lokal och vad ni bör tänka på som hyresgäst. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

010 - 500 61 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Växjö

Västergatan 7
352 31 VÄXJÖ
maklarcentrumsyd